Rabbids Wild Race

Ubisoft4.3147,297 Stemmer

Rabbids Wild Race er et online multiplayer-kørespil oprettet af Ubisoft, hvor 32 spillere konkurrerer om at være den sidste Rabbid-status i spillet. Brug din jetpack til at undgå forhindringer og kaniner, der skyder på dig. Flyv så langt du kan og saml stjerner og mønter, før de andre frække kaniner får dem! Sørg for at bruge disse mønter i butikken og låse op for fantastiske tøj til at tilpasse din karakter. Dress-up din Rabbid og klar din jetpack, det er tid til at køre!

Sådan spiller du:

Du kan spille Rabbids Wild Race med din mus eller med dit tastatur.

Spring til at flyve med din jetpack, eller løb på gulvet for at bevæge dig hurtigere. Undgå fælder, forhindringer og fjender, og vær den sidste stående spiller, der vinder løbet!

Hop - museklik eller mellemrum
Vælg - museklik

Tips og tricks:

  • Vær opmærksom på det nervepirrende skjoldbrudsmoment. Dette øjeblik fremhæves af en hvid barriere. Hvis du krydser barrieren, kan alle de andre 31 kaniner nu hoppe på hinandens hoveder og støde dig ned, hvis du bliver ramt!
  • Stjernerne, du samler undervejs, kan bruges til at låse en cool rustningsforstærker op i hovedmenuen. Med denne rustning kan du blive ramt en ekstra gang i dit næste løb!
  • Med de mønter, du samler i løbet af dine spil, kan du låse op fantastiske tøj til din Rabbid i butikken. Kombiner kølige hatte som en viking hat og briller sammen med resten af ​​dit outfit for at gøre din Rabbid unik til din! Du kan endda låse op for nogle seje overskæg.

Om skaberen:

Rabbids Wild Race blev oprettet af Ubisoft. Dette er deres første spil her på Poki!