}

Subway Surfers

Kiloo & SYBO4.410,334,513 Stemmer

Subway Surfers er et klassisk endeløst løberspil. Du spiller som Jake, der surfer i undergrundsbanerne og forsøger at flygte fra den sure inspektør og hans hund. Du bliver nødt til at undvige tog, sporvogne, forhindringer og mere for at komme så langt som du kan i dette endeløse løbespil. Saml mønter for at låse op for power-ups og specialudstyr, der hjælper dig med at komme længere hver gang i Subway Surfers. Desuden kan mønter bruges til at låse op for forskellige figurer og tavler. Med dine nøgler kan du tilpasse karaktererne og opgradere dine hoverboards med specielle kræfter. Glem ikke at fuldføre priserne, da de giver dig nøgler. I 'MyTour' kan du samle belønninger fra at gennemføre daglige ordjagter. Du kan også finde missioner der. Subway Surfers blev skabt af Kiloo og Sybo i 2012. Og indtil i dag er det et af de mest populære spil online!

Subway Surfers gik til HTML5, så du kan spille spillet nu på din mobiltelefon og tablet online i din browser udelukkende på Poki. Derudover kan du stadig nyde at spille Subway Surfers på din pc. Du kan spille spillet gratis uden at downloade det. Hvis du er interesseret i spil, der ligner Subway Surfers, så tag et kig på vores Running Games. Nyd at surfe her på Poki!

Hvad er den seneste verden?

Subway Surfers World Tour fortsætter i Mumbai. Gør dig klar til en fascinerende destination, der er Holi-festivalen værdig, kendt som forårets festival og farvernes festival! På den anden dag af Holi-festivalen fejrer folk Rangwali Holi, en legende fri-for-alle-kamp, ​​hvor du smører andre med farverige puddere. Syng, dans, besøg dine venner og fejr Holi-festivalen sammen i Mumbai! Så surf gennem drømmenes by og dens pulserende livlige gader fulde af spændende markeder, stop ved de smukke grønne områder og natur og tag en dyb indånding, beundre Indiens storslåede Gateway -som også kaldes Taj Mahal of Mumbai-, hop videre det historiske lokale Mumbai-tog, og meditere på Global Vipassana Pagoda. Mumbai er lige det eksotiske tilflugtssted, du har brug for!

Hvordan spiller man Subway Surfers online?

Du spiller dette spil på Poki ved at bruge dit tastatur:

  • Venstre/højre pil - Flyt til venstre/højre
  • Pil op - Hop
  • Pil ned - Rul
  • Mellemrum – Aktiver hoverboard

Kan du spille Subway Surfers online gratis på en computer?

Ja! Du kan spille spillet gratis i din browser uden at skulle downloade spillet. Spil Subway Surfers ved hjælp af dit tastatur og din mus. Du kan endda få adgang til fuldskærmstilstand på din pc.

Hvem skabte Subway Surfers?

Subway Surfers er skabt af Kiloo og Sybo med base i Danmark. Subway Surfers nåede rekord på 1,8 milliarder downloads ifølge Sybo Games (2021).